Har du også svært ved at finde det rigtige skærebræt? Så er der her nogle gode råd, når du skal på jagt efter et nyt skærebræt - eller måske et ekstra. 

Vidste du godt, at et skærebræt typisk er det redskab der oftest bliver brugt i køkkenet? Og derfor giver det også god mening at investere lidt tid og penge i at finde et af god kvalitet. 

Et godt råd til at finde frem til det rigtige skærebræt er, at tænke over hvad det er du skal bruges det til. For man kan godt have flere skærebrætter, som kan nogle forskellige ting, så det ikke er det samme bræt med den samme form, der skal klare alle opgaverne i køkkenet. 

F.eks. er det en god idé at have et til at skære kød på. Et der både kan håndtere saft fra en god steg og som kan klare en helt almindelig hakkebøf. Og et der kan håndtere andre både brød og grøntsager. 

En anden relevant ting at tænke på er om det skal være træ eller plastisk. Og her vil et træ-skærebræt helt klart være at foretrække. Mange af dem er nemlig antibakterielle. Det vil sige at de nedbryder bakterier af sig selv. Dette betyder selvfølgelig ikke, at du kan skære grøntsager og kød på samme bræt uden at vaske det, men det er med til at hjælpe på hygiejnen i køkkenet. 

 

Saml familien i køkkenet

I dag findes der skærebrætter i mange forskellige former og størrelser. Og mange er rigtig store. Men et skærebræt kan ikke købes for stort! Et stort skærebræt både pynter i køkkenenet, men det gør også at både du og børnene kan hjælpes ad og skære grøntsager sammen på sammen bræt. Det er win-win.

 

Gå på opdagelse i vores univers og find dit nye skærebræt, tapasbræt, pizzabræt eller oste- og pølsebræt

Gratis fragt over 499,-

Få leveret med GLS 6 dage om ugen - få fri fragt ved køb over 499,-