Genbrug af pap og emballage

Hos n-living støtter jeg Miljøvenlig pakning, som har fokus på at man som virksomhed skal genbruge emballage eller bruge miljøvenlig emballage og indpakning. Jeg har derfor stor fokus på alt det materiale, som bliver brugt til at pakke produkter ind med.

Hos n-living støtter jeg Miljøvenlig pakning, som har fokus på at man som virksomhed skal genbruge emballage eller bruge miljøvenlig emballage og indpakning. Jeg har derfor stor fokus på alt det materiale, som bliver brugt til at pakke produkter ind med. Det gælder både når jeg modtager varer fra mine leverandører, men også når jeg skal sende pakker til mine kunder.

Jeg har derfor startet et samarbejde med den lokale Matas i Hammel. De har mange små papkasser fra deres varer som passer perfekt til min webshop. Papkasserne er neutrale og kan derfor nemt genbruges. Matas Hammel samler derfor sammen, når de får varer hjem og så kan jeg hente dem, når jeg alligevel er i Hammel. Papkasserne bliver derfor genbrugt.

n-living.dk støtter miljøvenlig emballage og indpakning

Udover at papkasserne bliver genbrugt, så benytter jeg også muligheden for at genbruge det fyld, som kommer når jeg får varer leveret fra mine leverandører eller får pakker privat. Her er der en masse materiale som kan genbruges.
Det betyder faktisk at jeg ikke har købt en papkasse de sidste 2 år og jeg har ikke købt pakkefyld siden jeg startede min virksomhed for snart 4 år siden. Det er jo både godt for miljøet, men også pengepungen i en lille virksomhed som min 😉

Så når du får en ordre fra mig, så er det ikke altid sikkert at papkassen er helt ny og fin som normalt - men varerne er altid pakket forsvarligt ind. 

Gratis fragt over 499,-

Få leveret med GLS 6 dage om ugen - få fri fragt ved køb over 499,-